La creativitat en números

La creativitat en números

1. 8 de cada 10 persones es sent pressionada a la feina per ser més productiu i no més creatiu. O el que és el mateix: l’estrès mata la creativitat. L’etern problema? Que la creativitat = un valor intangible.

2. Un 60% dels CEO a nivell mundial valoren la creativitat com una de les qualitats més importants que hauria de tenir un bon líder. Aptitud apreciada gairebé pel damunt de la integritat o del pensament global. Perquè ser creatiu vol dir moltes coses = resoldre problemes + trobar noves solucions.

3. Més d’un 70% de persones amb estudis universitaris creuen que “Creativitat” hauria de ser una assignatura més a l’escola. Igual que les matemàtiques o les ciències. Sense excuses.

4. El sector que crea més llocs de treball = la Industria Creativa. Les agències de publicitat i comunicació proliferen, però també els departaments dins de les pròpies empreses. Ser creatiu també vol dir estar al dia de les tendències del sector + tenir idees fresques.

5. Ens passem més del 50% del nostre temps online buscant contingut i s’ha demostrat que la informació menys creativa és la que descartem abans. La sobresaturació ens fa selectius. I ser selectiu = elegir la creativitat.


Foto de portada de Hideki Mizuka