La creativitat en números

La creativitat en números

Ho sentim, aquesta entrada està disponible només en Espanyol Europeu. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

1. 8 de cada 10 persones es sent pressionada a la feina per ser més productiu i no més creatiu. O el que és el mateix: l’estrès mata la creativitat. L’etern problema? Que la creativitat = un valor intangible.

2. Un 60% dels CEO a nivell mundial valoren la creativitat com una de les qualitats més importants que hauria de tenir un bon líder. Aptitud apreciada gairebé pel damunt de la integritat o del pensament global. Perquè ser creatiu vol dir moltes coses = resoldre problemes + trobar noves solucions.

3. Més d’un 70% de persones amb estudis universitaris creuen que “Creativitat” hauria de ser una assignatura més a l’escola. Igual que les matemàtiques o les ciències. Sense excuses.

4. El sector que crea més llocs de treball = la Industria Creativa. Les agències de publicitat i comunicació proliferen, però també els departaments dins de les pròpies empreses. Ser creatiu també vol dir estar al dia de les tendències del sector + tenir idees fresques.

5. Ens passem més del 50% del nostre temps online buscant contingut i s’ha demostrat que la informació menys creativa és la que descartem abans. La sobresaturació ens fa selectius. I ser selectiu = elegir la creativitat.


Foto de portada de Hideki Mizuka