Els 10 millors autors emergents del moment

TheCreativeNet - Males Herbes

Els 10 millors autors emergents del moment

Ho sentim, aquesta entrada està disponible només en Espanyol Europeu. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’editorial Males Herbes som el Ramon Mas, el Ricard Planas i el Pau Clemente. Gènere, contracultura, sàtira. Fantasia i ciència ficció. Publiquem obres mai traduïdes al català + nous talents + llibres que van passar a l’oblit. I per a nosaltres, aquestes són les nostres 10 apostes literàries del moment.

TheCreative.Net - Males Herbes

«Vulcano» de Max Besora (La Breu edicions)

Amb aquesta novel·la breu i explosiva Max Besora irrompia amb dinamita al panorama literari català, el seguiria l’irreverent segona novel·la “La tècnica meravellosa.

2. «Els noms dels seus déus», de Ruy D’Aleixo (Males Herbes)

El mons extraordinaris, plens de saviesa i imaginació que desplega D’Aleixo en aquests relats auguren el naixement d’un futur autor de culte”

3. «El Cielo de Lima», de Juan Gómez Bárcena (Salto de página)

Una de les veus més sòlides i minucioses de la nova literatura espanyola. A partir d’una història real, Gómez Bárcena ens duu a les arrels de la ficció, la frustració i l’amor. Llegiu també “Los que duermen”, el seu debut. Un recull admirable de contes fantàstics.

4. «El franctirador», d’Albert­­­­­­­ Pijuan (Angle)

Una novel·la negra, un retrat psicològic de la Polonia trastornada després de la caiguda de la URSS. Un debut insuperable!

5. «Principi d’Incertesa», de Martí Sales (Males Herbes)

Un dietari que juga amb les formes i s’endinsa en la veritat i la mentida de l’espai literari. Una delícia!

6. «Modelos animales», d’Aixa de la Cruz (Salto de Página)

Amb aquest volum, aquesta joveníssima narradora ens presenta un món pertorbador i inquietant. Una de les coses més estranyes que hem llegit aquest any.

7. «La dona meravellosa», de Joan Jordi Miralles (Labreu)

El sexe com a matèria prima, com a vehicle per entendre la crisi existencial d’un personatge extrem. Joan Jordi Miralles sap tensar els límits morals del lector com ningú.

8. «Res no és real», de David Gálvez (Males Herbes)

La literatura d’en David Gálvez no s’assembla a res i no deixa a ningú indiferent. Posseeix un estil propi i un imaginari fet a prova de talent literari i risc narratiu. Un autor ambiciós que de ben segur es marcarà grans reptes en el futur.

9. «La dona que es va perdre», de Marina Espasa (Empúries)

Novel·la que es planteja preguntes que ens obsessionen. Que és la normalitat? Quins són els límits de la realitat? Amb aquesta Alicia moderna, la Marina Espasa ha concebut una manera molt personal d’apropar-se al fantàstic. Esperem grans coses de la seva pròxima obra, “El dia del cérvol”.

10. «Cadenes», de Lucia Pietrelli (Ed. 62)

Una polifonia de veus entorn de l’amor i la mort, la vida i l’amistat. Lucia Pietrelli apunta molt amunt!