Un dia optimista gestant una revista optimista

TheCreativeNet - Marta Puigdemasa

Un dia optimista gestant una revista optimista

Ho sentim, aquesta entrada està disponible només en Espanyol Europeu. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Em dic Marta Puidemasa i sóc la fundadora i editora de PERDIZ = una revista que parla sobre les persones i les coses que els fan feliços. Històries. Optimisme. Sense consells ni lliçons. I una bona col·lecció de coses boniques.

TheCreativeNet - Marta Puigdemasa

7:00

Sona el despertador del Miquel, la meva parella. Li pregunto quina hora és (tot i que ja ho sé, perquè cada dia és la mateixa hora). Em dóna un petó i torno a tancar els ulls. Somio coses rares. Hi ha una persecució.

8:30

Ara sona el meu despertador. Un cop. L’apago. Dos cops. Maleït. A la de tres: em llevo d’un salt. Trec el mode avió del mòbil i miro si tinc algun e-mail urgent.

8:45

Em faig un suc. Avui, de poma, api, llima, cogombre i gingebre. Té millor gust del que sembla. L’acompanyo d’un croissant i un té negre.

9:00

A la dutxa! I poso una rentadora.

9:30

Ja estic plantada davant de l’ordinador (tinc l’estudi una porta més enllà del menjador de casa). Llegeixo el diari online, miro si tinc alguna notificació de Facebook i em poso al dia amb els e-mails. Contesto a la distribuïdora, reviso la factura de l’impremta, responc a un col·laborador que ens fa una proposta, reviso les fotos que tinc per l’Instagram, faig un llistat de gent a qui he d’enviar exemplars del nou número de la revista i reviso com ha quedat PERDIZ a l’app de Readbug.

11:00

Quedo per fer un cafè amb el dissenyador de PERDIZ: el Marc Sancho de l’estudi Querida. Quedem a l’Skye Coffee, aquí al costat, al carrer Pamplona. Parlem de la nova festa de presentació i dels materials de comunicació que necessito.

12:30

M’havia oblidat de la rentadora! Penjo la roba. Continuo treballant.

14:00

He quedat amb una amiga per dinar. Acaben de traslladar el seu estudi a Poblenou. M’encanta que vingui gent nova al barri! Anem al Market.

15:30

Em poso un altre cop a fer feina. M’arriben uns projectes d’un freelance que estic fent. Em truquen. Escric. Corregeixo. Contesto e-mails. Necessito parar un moment. Em distrec mirant l’Instagram de la nova xocolateria del Miquel a Enric Granados, Sr. Brown. Té força seguidors, per ser que fa una setmana que ha obert. Torno a obrir el Word. Guardar como… Llest.

19:00

Vaig a classe de hula-hoop a la Ribera.

20:30

M’escapo corrents a la presentació del llibre d’un amic, el Roc Herms. És al Raval. Ha presentat un llibre de fotografies de l’antic món virtual de la PS3, Home. Arribo tard. Hi ha molta gent. Algunes cares conegudes. Ens quedem fent unes birres i menjo uns talls de pizza.

22:30

Agafo la bici i cap a casa.

23:00

El Miquel està mirant una peli a Filmin. Em faig un lloc sota la manta al sofà. La peli es talla tota l’estona. Decidim anar al llit i llegir. Ell, “El Incal Negro” de Moebius. Jo, la meva nova adquisició: “The Kindred of the Kibbo Kift” de John Hargrave.

00:30

Se’ns tanquen els ulls. Bona nit!

TheCreativeNet - Marta Puigdemasa TheCreativeNet - Marta Puigdemasa TheCreativeNet - Marta Puigdemasa