Prelaunching: TheCreative.Net Meets Barcelona Global

Prelaunching: TheCreative.Net Meets Barcelona Global

Ho sentim, aquesta entrada està disponible només en Espanyol Europeu. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

TheCreative.Net es va presentar en primícia ahir a la nit davant dels integrants de Barcelona Global amb l’objectiu de subratllar i celebrar la importància de la creativitat, un actiu determinant pel desenvolupament d’una societat però que no sempre resulta fàcil de localitzar. Especialment per aquells que es troben en àmbits allunyats de l’ecosistema creatiu. Per això neix TheCreative.Net, un pont entre creadors, però també entre creadors i aquells que busquen talent creatiu.

Amb la intensió de mostrar el funcionament del projecte, dos dels millors estudis de disseny de Barcelona van personificar-ne l’essència: talent recomanant talent. Perquè, qui pot detectar millor el talent d’un creador que un altre creador? L’estudi Mucho i La Granja van presentar 3 de les seves 10 apostes de futur, creatius que respecten i pels que posarien la mà al foc.

Van sortir noms com Mau Morgó, Borja Martínez, els estudis En Serio, Kiwi Bravo, Brosmind o Gerard Mas; una petita mostra de l’univers creatiu de la ciutat. Alguns, amics. Altres, gairebé família. Però molts també desconeguts, persones que s’admiren des de la intimitat i que ahir van poder posar-se cara. I així, la connexió, passa a ser real.

I les nostres apostes particulars? El Mario Eskenazi (a qui devem tot el disseny de la plataforma), l’estudi Minnim (que ha programat l’univers des de les entranyes), els nois d’Outro (estudi que ens ha ajudat 6847929 vegades i que ens ha fet un vídeo d’animació collonut), Columbus (que s’ha convertit en el nostre Lab creatiu i en els headquarters del projecte), i també els nostres tres col·laboradors d’ahir: Bodegues Torres, Madeleine Mon Amour i Mas Gourmets. Sacsejades impossibles, dolços artesans i talls impol·luts. Perquè la creativitat és a tot arreu, i ells ho van demostrar.

Ahir al Lab es respirava emoció i expectació a parts iguals. Perquè sabem que el projecte és ambiciós, perquè neix d’una necessitat evident i per tant d’una mancança que volem resoldre i sobretot perquè creiem fermament que el futur i la innovació passen necessàriament per la creativitat, un factor molt més tangible del que creiem, un actiu que ja té noms i cognoms.

Meet the crowd, meet TheCreative.Net.

TheCreative.Net - Mapa