Manifest a favor de la pau

Manifest a favor de la pau

Ho sentim, aquesta entrada està disponible només en Espanyol Europeu. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Conviccions i creences al marge, hi ha una cosa que és clara: la violència no és ni serà mai la via. Tenim la paraula i tenim el diàleg per discutir, per construir, per avançar. Des de TheCreativeNet ens sumem al missatge massiu a favor de la pau i la llibertat d’expressió que s’ha viscut durant les últimes hores. Perquè per nosaltres, les vertaderes armes haurien de ser sempre la fermesa, el compromís, la lluita i la perseverança.

Convicciones y creencias al margen, hay una cosa que es clara: la violencia no es ni será nunca la vía. Tenemos la palabra y tenemos el diálogo para discutir, para construir, para avanzar. Desde TheCreativeNet nos sumamos al mensaje masivo a favor de la paz y la libertad de expresión que se ha vivido durante las últimas horas. Porque para nosotros, las verdaderas armas tendrían que ser siempre la firmeza, el compromiso, la lucha y la perseverancia.

June Kim & Michelle Cho

Fotos de Zack Seckler y June Kim & Michelle Cho.