Amor, ones i 3 cafès al dia

TheCreativeNet - VichyCatalan

Amor, ones i 3 cafès al dia

Ho sentim, aquesta entrada està disponible només en Espanyol Europeu. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’Albert Folch anava per biòleg però va acabar estudiant Disseny Gràfic a Barcelona i Fotografia a Anvers. També és professor a l’ELISAVA. Als 32 anys va descobrir el surf i des de llavors la seva vida va canviar. L’Albert dissenya pels seus clients, però també per a ell mateix. Entén els seus valors i els transforma en una identitat clara. Bonica però funcional. Ha treballat per a Carolina Herrera, Canada, Comme des Garçons, Cortana, Fucking Young!, Metal Magazine o Stradivarius, però Folch Studio destaca especialment pels seus projectes editorials. Els últims: Odiseo i Eldorado. Odiseo = una revista eròtica revisada i Eldorado = un projecte editorial que uneix surf + disseny = les seves grans passions. Però l’Albert assegura que si pogués, ell ho deixaria TOT per surfejar.

TheCreativeNet - Folch Studio

Quin és el primer pensament del dia?
Quan obro els ulls, el primer que faig és preguntar a l’Ángela (la meva parella) si ha dormit bé. Just després, agafo el mòbil per mirar si hi ha alguna possibilitat per fer surf en 5 dies vista.

I el primer àpat?
Un bol de cereals amb llet, i barrejat amb un plàtan tallat a trossets. Per beure prenc un suc de taronja natural.

Què més fas abans de posar-te a treballar?
Un cafè amb llet amb l’Ángela.

Prens molta cafeïna?
Potser massa. Tres cafès al dia -com a mínim.

Fas molt d’esport?
Tant com puc. Però la intensitat de la feina i els compromisos són tants que se’m fa impossible entre setmana. El cap de setmana que no viatjo -si hi ha onades- surfejo tant com puc. I sinó faig Trekking o BTT. O esquí -quan puc organitzar una escapada a la muntanya

Medites?
No. Gens. Mai. Però segur que m’encantaria.

D’on et ve la inspiració?
Per a mi la inspiració no va i ve. Simplement és experiència. Treball i reflexió.

Quines premisses tens per digir?
2: ser coherent i EMOCIONAR.

Quantes hores seguides pots passar-te treballant?
Em passo el dia de reunions, presentacions, viatges i fent tasques pròpies de la gestió de projectes.

Surfejant?
Quan no tinc cap altre compromís puc arribar a surfejar 6 hores (no seguides) al dia. Quan això passa, l’esgotament és de tal magnitud que a les 8 del vespre ja estic somiant.

I dormint?
De set a vuit hores al dia.

Quin és la part que més t’agrada del procés creatiu?
Quan presentes la proposta i emociones.

Què és per a tu una bona idea?
Allò poderós, contundent, incòmode. Bonic.

Què ha de tenir un projecte perquè t’agradi?
Un bon interlocutor que entengui el que em demana.

I un client per treballar-hi a gust?
Qualsevol emocionat i valent.

TheCreativeNet - Folch Studio TheCreativeNet - Folsh Studio Captura de pantalla 2016-06-21 a les 18.02.14 Captura de pantalla 2016-06-21 a les 18.02.24 Captura de pantalla 2016-06-21 a les 18.02.33 Captura de pantalla 2016-06-21 a les 18.02.50 Captura de pantalla 2016-06-21 a les 18.03.01 Captura de pantalla 2016-06-21 a les 18.06.43 Captura de pantalla 2016-06-21 a les 18.06.53 TheCreativeNet - Folch Studio