#BarcelonaCreativeWall, el festival d’street art que dóna la benvinguda al Primavera Sound

image1 (1)

Per primer any, el Primavera Sound acull Barcelona Creative Wall, un festival d’street art que es va celebrar a l’entrada del recinte del Fòrum, i que va donar la benvinguda als convidats del festival. El mur es va pintar en directe durant els tres dies de concerts. I ara es manté allà per seguir celebrant l’art creat a Barcelona.

Tot va començar amb el repte que SEAT va llançar a TheCreativeNet: parim un festival d’street art al Primavera Sound. Agrupem a alguns dels artistes més reconeguts i fem-los co-crear una obra d’art col·laborativa!

I així ho vam fer. TheCreativeNet va seleccionar alguns dels artistes més representatius de l’essència de Barcelona i, després d’un workshop amb ells, es va decidir pintar un mural que representés les 24h de la ciutat. Un mur de 55 metres ple de color, energia, creativitat i inspiració va ser creat col·laborativament de la mà de 7 membres de la plataforma TheCreativeNet. Aquí podràs fer un cop d’ull al -brillant- resultat.

I això “només” ha sigut l’inici. Estigués atent per saber més novetats relacionades amb Seat, Primavera Sound y TheCreativeNet.

OK_Seleccion_PS_Dia_1 (71 de 43)