Què és

TheCreative.Net és una plataforma que identifica, connecta, interconnecta i dóna visibilitat i projecció al talent creatiu amb més futur de Barcelona/Catalunya. Un projecte obert i sempre en construcció que neix de la necessitat latent de posar en evidència i enfortir el principal actiu d’aquest país: la CREATIVITAT.

Per fer-ho, es centra en una pàgina web (www.thecreative.net) consistent en un mapa interactiu que surt amb més de 1.000 referències, i que creix de forma orgànica a través de les prescripcions dels propis creatius. Talent recomanant a talent. Perquè, qui millor detecta el talent d’un creador que un altre creador?

Associat a la xarxa, s’ha creat un mitjà de comunicació (www.thecreative.net/blog) amb la clara intenció de difondre tot tipus de contingut relacionat amb la creativitat en general, però també dedicat a fer difusió de les novetats i projectes dels integrants de la plataforma. Entrevistes, articles, cròniques, ressenyes, analítiques. Un site inèdit que reforça la importància de la creativitat en tots els àmbits, i que neix de la convicció i certesa que aquesta afecta –directament- a l’economia d’un país.

Què volem

I

Donar particular visibilitat al nou talent i als creadors emergents.

II

Identificar, projectar, connectar i fomentar col.laboracions entre els creadors del mapa. Convertir-se en un espai de co-creació en pro de nous projectes i idees.

III

Generar una eina de coneixement + inspiració a la disposició del públic especialitzat (periodistes, agents culturals, investigadors, creadors) i general (aficionats, estudiants, etc.).

IV

Crear un mitjà de comunicació centrat en fer difusió dels creadors i els seus projectes, i a la vegada fer evident la vital importància de la creativitat en tots els àmbits productius d’una societat.

V

Situar el país al mapa mundial de la creativitat.

Qui som

Som un equip de periodistes, curators, productors, escriptors, realitzadors i directors d’art que tenim la ferma convicció que la creativitat juga una part fonamental en tot; que pot ser aplicada en tots els àmbits, i que té un impacte directe en l’economia i la societat. És per això que vam decidir construir una plataforma que identifica, connecta, potencia i enforteix col·laboracions entre alguns dels creatius amb més potencial del país. La nostra voluntat és descobrir talent nou i emergent de la mà del propi talent. Donar-li visibilitat i presentar-lo al món. Amb la convicció de que com més fort sigui el múscul creatiu del país, millor ens anirà com a societat.


Main Partners


Creative Sponsors


Creative Collaborators


Special Thanks