TheCreativeFest

TheCreativeFest

TheCreativeNet celebra el seu primer aniversari amb un festival que tindrà lloc el proper 20 de maig d’11 a 22h, i que convertirà l’Antiga Fàbrica Damm en un autèntic HUB creatiu.

L’esdeveniment constarà de conferències, taules rodones, workshops, concerts, sessions de dj, foodtrucks, stands d’artistes i entrega de premis, de la mà dels millors experts de la ciutat.

Amb TheCreativeFest l’objectiu és demostrar que la creativitat és un element transformador de la societat i present a totes les àrees. I apropar, al públic general, les noves tendències i veus en el món de la cultura i de la creativitat.

Flyer-general TheCreativeFest-flyer

Què és la creativitat? Per què és tan important? Es pot potenciar? Quines són les tècniques? Per què és clau per a l’evolució i transformació de qualsevol projecte personal i professional? Qui són els màxims experts? Com són les seves visions? Quines són les últimes tendències en el mètode creatiu? Com aplicar-les? Tot això i més, al primer festival sobre creativitat a Barcelona: TheCreativeFest.

Consulta el programa aquí:

Programa-Timing

Registra’t aquí


MAIN PARTNER